O nama

Radim i postojim d.o.o. - centralna platforma za zapošljavanje domaćih i stranih radnika na području Hrvatske i Slovenije.

Osmislili smo inovativan sustav direktnog povezivanja poslodavaca i zainteresiranih radnika, koji rješava potrebe tržišta i osigurava stabilna europska primanja za zainteresirane radnike.

 

Radnici (posloprimci)

Nemate posla? Plaća Vam kasni? Radite za "kikiriki"? Želite zaraditi više? Želite osigurati svoju budućnost? Imate jedan život, iskoristite ga!

Tu smo, kako bi Vam pomogli da pronađete odličan, dobro plaćen posao u Europskoj Uniji. Surađujemo sa renomiranim tvrtkama Partnerima, za koje redovito osiguravamao radnike svih profila i profesija. Potpuno BESPLATNO se registrirajte na našu platfomu, Vaš životopis će biti prezentiran SVIM zainteresiranim Poslodavcima. Da kvalitetno popunite Vaš profil treba Vam manje od 15 minuta. 

Uložite 15 minuta u Vašu budućnost.

Pronaći ćemo zaposlenje sukladno Vašim kvalifikacijama i željama u što kraćem roku.

Napomena:
- Sve naše usluge su potpuno BESPLATNE za posloprimce. 
- Svi poslovni aranžmani podrazumjevaju legalno osigurane radne dozvole i legalne dozvole boravka

 

Poslodavci

Trebate frizerku? Nemate konobara? Ne možete pronaći kuhara? Kamioni Vam stoje jer nemate vozača? Na pravom ste mjestu.

Radim i postojim je centralno mjesto na kojem ćete uz stručni odabir pronaći stotine zainteresiranih djelatnika za rad u EU. Ne dozvolite da nedostatak kvalitetne radne snage sputava Vaše projekte. Postanite nam partner i mi ćemo se pobrinuti da se Vašem timu priključe kvalitetni ljudi spremni raditi i razvijati se u Vašem okruženju.

Prilagodit ćemo se vama, asistirat ćemo u odabiru, pomoći Vam da što jednostavnije ishodite potrebne dozvole, osigurate smještaj i čim prije proširite Vaš tim novim kolegama. 

Osim zapošljavanja, Radim i postojim.hr pomaže Vam pri povećanju prihoda tvrtke kroz:
1. Prodajne treninge za zaposlenike u prodaji
2. Digitalni marketing

 

Dobrodošli!

Radim i postojim d.o.o.

www.radimipostojim.hr

info@radimipostojim.hr