Elektromehanik Systeme d.o.o.
Osnovni podaci
Naziv Elektromehanik Systeme d.o.o.
Adresa Zagrebačka ulica 30
Grad / Mjesto Varaždin
Za kontakt podatke morate biti prijavljeni! Prijavite se.
Opis poslodavca

Elektromehanik Systeme d.o.o. obiteljska je tvrtka osnovana u Varaždinu, gdje joj je i sjedište. Rad i djelovanje tvrtke prvenstveno su usmjereni na pružanje usluga montaže i ugradnje elektroinstalacija u velikim inozemnim industrijskim postrojenjima, kao i pružanje istih u autoindustriji. Poslovanje u Hrvatskoj odnosi se na pružanje električnih usluga i sklapanje elektro ormara. Mjerilo poslovnog uspjeha je da naš rad bude priznat i prepoznat kao jedinica uspješnosti, pouzdanosti i međusobnog povjerenja u okvirima tvrtke, naših partnera, korisnika, zaposlenika i na cjelokupnom tržištu.

Jedna od glavnih djelatnosti tvrtke Elektromehanik Systeme d.o.o. je izvođenje elektroinstalacija.

 

Izvodimo sve vrste elektroinstalacija

Elektroinstalacije slabe struje:

Telefonska instalacija

Antenska instalacija

Ozvučenje

Kontrole pristupa

Interfoni (video i audio)

Elektroinstalacije jake struje:

Instalacija utičnica i fiksnih spojeva

Instalacija rasvjete

Elektromontaže

Spajanje razvodnih ormara

Uzemljenja

Područje našeg djelovanja je najbolje vidljivo iz naših referentnih lista, gdje se vidi da samo do sada izveli elektroradove na većem broju stambeno - poslovnih objekata kao što su:

Trgovački centri

Poslovne zgrade - uredi

Proizvodne i skladišne hale

Hoteli

Stambeni objekti

Obiteljske kuće

itd...

Od osnivanja do danas poduzeće posluje stabilno i financijski pozitivno, s pozitivnim trendom razvoja u smislu kvalitete, ali i kvantitete izvedenih objekata. Većina zaposlenih djelatnika su svoja ranije stečena iskustva na poslovima izvođenja i montaže industrijskih objekata i postrojenja primjenili u području elektroinstalacija, što je rezultiralo povećanjem kvalitete izvedenih radova i manjim troškovima održavanja tokom eksploatacije objekata.

Do danas je izvedeno više stambeno poslovnih građevina za domaće i inozemne investitore s kojima se suradnja odvija i dalje na novim investicijama.Tehnička osposobljenost i odgovornost zaposlenih pri izvršavanju preuzetih obveza najviše su pomogli pri stjecanju povjerenja investitora.

Zadovoljstvo našeg investitora nakon završenog posla je glavni pokazatelj kojim putem treba dalje ići.

Karta
Korisnik nema objavljenih postova!
Poslodavac nema objavljenih oglasa za posao!