Objava oglasa za posao

Article Image

Objaviti oglas za posao na našoj mreži vrlo je jednostavno:

1. Registracija

2. Uređivanje Profila: profilna slika (logo), naziv tvrtke, djelatnost tvrtke i ostali traženi podaci

3. Klik na "Objavite oglas za posao"

4. Ispunite obrazac s kriterijima koje budući zaposlenik mora ispunjavati

5. Nakon vidljive uplate Vaš oglas za posao biti će aktiviran

 

Osim objave oglasa za posao, registracijom i izradom vlastitog Profila svojoj tvrtci nudite mogućnost predstavljanja na nekoliko načina:

Video prezentacija tvrtke (preporuka: Studio Poslovni portreti)

Izradite i objavite vlastiti video koji Vašu tvrtku dodatno predstavlja ostalim korisnicima. Ukoliko niste u mogućnosti, slobodno nas kontaktirajte jer u suradnji sa studiom Poslovni portreti nudimo mogućnost izrade i obrade video prezentacije već od 900,00kn!

Isticanje oglasa za posao + banner

Uz objavu oglasa za posao u vlastitom Profilu i u kategoriji Oglasi za posao, Vaš oglas moguće je istaknuti na Naslovnici kupnjom Premium paketa (kompletan cjenik vidljiv nakon registracije). U cijenu je uključeno oglašavanje putem bannera na Naslovnici u trajanju od 30 dana.

Napomena: u profilu navedite kontakt podatke kako bi Vas posloprimci mogli kontaktirati.

Pretraga baze posloprimaca

Potpuno jednostavno filtrirajte bazu posloprimaca po traženim kategorijama. Jednom odabrani kriteriji spremaju se u bazu filtriranja te Vas putem Vašeg mail-a automatski obavještavamo svaki put kada se na mreži pojavi novi korisnik sa traženim kvalifikacijama .

Ukoliko ste na našoj mreži već pronašli potencijalne zaposlenike, zatražite ih da izrade vlastiti video životopis koji će Vam skratiti vrijeme odabira.

 

S Poštovanjem,

 

Radim i postojim d.o.o.
www.radimipostojim.hr
info@radimipostojim.hr     Registracija    Cjenik oglasa za posao    Kako urediti profil #1    Kako urediti profil #2    Kako urediti profil #3    
                                                             Tim (timski rad)    Baza posloprimaca